Tuesday, October 5, 2010

That's racing!

Sambata de dimineata Sorin a plecat la curse. A mers impreuna cu baietii de la Ghiroda Racing Team. Cand am ajuns eu cu Stela l-am ajutat pe Sorin sa dea jos bateria de pe Muy Rapido pentru a i-o da lui Iusti. S-a gandit sa dea jos alternatorul pentru a se invarti mai repede motorul, numai ca i se descarca bateria. Au avut cateva ture de incalzire si s-au aliniat la start.
Luci a plecat de pe locul 1, Sorin de pe 2 si Iusti de pe 3. Startul a fost spectaculos, Sorin depasiindu-l pe Luci.Clasamentul s-a pastrat pana la final. La sfarsitul cursei Sorin a facut obisnuitul lui burn-out.
Spre seara am plecat la cheful celor de la Arad Bikers. Sorin nu a tinut cont de faptul ca si a doua zi are cursa asa ca a facut show si la chef. Tinand cont ca eram in judetul Arad, au avut loc si cateva dansuri tribale, dansat polca pe masa, trecut prin foc...Nu pun poze pentru a pastra intacta imaginea lui Sorin de mare smecher.
Duminica ne-am trezit la 9 si am mers direct la cursa.I-a bagat de la ora 10 si abia am avut timp sa pornim motorul, si pentru ca Honda e Honda si trebuie lasata cu socul cateva minute in cursa a avut probleme si a mers in 3.
Probabil din cauza vietii extrasportive a pierdut startul, Iusti depasindu-l in prima curba.In turul doi Iusti l-a depasit si pe Luci si se parea ca va castiga, pana cand i s-a oprit motorul.Cursa s-a terminat cu Luci pe locul 1, Sorin pe locul 2 si Iusti pe 3.
Prietenul nostru Cata de la Ghiroda Racing Team a participat la prima lui cursa si a castigat atat sambata cat si duminica locul 3 la clasa SuperSport Debutanti.
Pregatirile inainte de cursa


Cateva sfaturi pentru Cata:)

Catre pista
Luci pe motorul lui, o Honda CB 650
Warm-up lap
Startul cursei de sambata
Sa-i explice cineva lui Stela ca motorul nu s-a stricat duminica din cauza burnout-ului de sambata.
Kawasaki-ul lui Iusti
Microbuzul lui Panaitiu. Foarte ingrijit baiatu'.
Podiumul de sambata.
Podiumul de duminica.
Sorin cu fanul lui numarul unu. Cata de la Ghiroda Racing Team.
Pe drum s-au desfacut chingile de la Muy Rapido.

No comments:

Post a Comment